11 Mart 2012 Pazar

Dün Göz Muayenemiz Vardı

Çağan'ın 3-4 aylıkken bakışlarında bir sıkıntı olduğunu düşünmeye başlamıştım, gösterdiğimiz bir göz doktoru bizi nörologa yönlendirdi ve gözde bir sıkıntı olmadığını söyledi, aylarca yapılan tetkikler, yaşadığımız sıkıntılı günler ardından, tanıştığımız değerli hocam Nörolog, Prof. Dr. Haluk Aydın Topaloğlu Çağan'ın iyi bir göz muayenesinden geçmesinin gerekliliği olduğunu söyledi ve Prof. Dr. Cumhur Şener'le tanıştık.

Oğluş 8,5 - 9 aylıktı 5,5 numara hipermetrobisinin olduğunu öğrendiğimizde.  Optik tedaviye başladık, 4-5 ay aralıklarla kontrole giderek sürekli cam numaralarında yapılan değişikliklerle oğlumun numaralarını düşürmek adına mükemmel bir tedavi uyguladı, değerli hocam. Şuan da oğlumun numaraları 2,5'a kadar geriledi, 7-8 ay sonra belki de gözlükten tamamen kurtulacağız.

Gözlük oğluma ayrı bir hava katıyor ama çok küçük olduğu için kullanması zor, Çağan gözlüğüne çok alışmış durumda ama etrafındaki çocuklara ilginç gelebiliyor ve gözlüğünü alıp kendisine takmak isteyenler, korkanlar ya da takmasını istemeyenler olabiliyor. Bu nedenle yakında gözlükten kurtulacak olmamızı düşünmek beni neşelendiriyor.

Göz problemi olan çocuklarınızı Cumhur hoca'ya göstermenizi tavsiye ederim, memnun kalacağınıza eminim.
 
Çağan 9 aylık

Çağan 14 aylık
Çağan 15 aylık


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz en kısa zamanda yayınlanacaktır.
Sevgiler
Nana