12 Nisan 2012 Perşembe

İlk Veli Toplantımız

Biliyorsunuz, oğlum artık okullu, babasınında müsait olduğu bir zamanı denk getirdik ve dün  ilk veli toplantımıza katıldık. 

"Oğlumun akademik başarısı son derece iyiymiş, özellikle ileri derece matematik, istatistik ve integraller konusu ile çok ilgileniyormuş, Fakat tembellik spor derslerinde baş gösteriyormuş, oturduğu yerden kalkamıyor, kıçını kaldırıp takla atamıyormuş tosunum. Bu konuda özel ders desteği almak gereklimi diye düşünüyoruz ;)))"


Esprisi bir yana;
Esma öğretmenim ve Hale öğretmenimin Çağan hakkındaki geri bildirimleri ve tavsiyeleri bizim için çok değerliydi. Çağan yaşıtlarına göre çok sosyal bu nedenle kendini çok çabuk sevdirebiliyor, diğer taraftandan bedensel olarak yapabiliteleri biraz geriden geliyor, bizim yapabileceklerimiz ve onların yapacakları hakkında bir saat kadar süren keyifli bir sohbet oldu.  


Esma öğretmenim, Çağan'ın müziğe karşı çok duyarlı olduğunu ve gelecekte mesleki tercihleri arasında olursa başarılı olabileceğini belirtti.  Bizimde gözümüzden kaçmıyor bu müzik tutkusu ve hevesi. Umarım hep böyle devam eder.


Oğluma emeği geçen, öğretmenlerinin herbirine sevgilerimi gönderiyorum. 

2 yorum:

  1. spor dersinde tembel olması çok normal çağan paşada teyzesi gibi balık burcu ve bende sevmem sporu, ama sanata ilgi duyması güzel çağan paşa tam bir balık insanı desene ;)

    Zamanında kötü bir edebiyat öğretmeni yazdığım hikayenin tiyatrosunu oynayanlara puan verip bana puan vermeyerek benim içimdeki sanat aşkını öldürmeseydi şimdi belkide karşınızda bir mühendis değil bir senarist olacaktı. Umarım bir şeyler değişiyordur eğitim alanında çünkü
    mutlu ve başarılı nesiller için çocukların ilgi alanlarını bilip ona göre destekleyen, yönlendiren iyi eğitimciler lazım bu ülkeye.

    YanıtlaSil
  2. Canım Zeliş'im,

    Umarım tüm öğretmenlerimiz daha bilinçlidir artık, nesiller onların ellerinden geçiyor, onlar çocuklarımıza nasıl şekil verirlerse öyle devam ediyor hayatları.

    Erdemli, Ahlaklı, Özgüveni Gelişmiş, Sosyal, Yaratıcı olduğu kadar Üretken ve Atatürk İlke & İnklaplarına bağlı Aydın nesiller yetiştirmeleri için çocuklarımızı onlara emanet ediyoruz. Unutmasınlar ki! yetiştirdikleri çocuklar gün gelecek, onların torunlarına, öncülük öğretmenlik edecek.

    "Ekersen bağ, ekmezsen dağ olur."

    YanıtlaSil

Yorumunuz en kısa zamanda yayınlanacaktır.
Sevgiler
Nana